Swimmingpool etableres efter stor efterspørgsel

Det er blevet populært at få etableret en swimmingpool i sin have. Den Kreative Gartner er et anlægsgartnerfirma med stor ekspertise og et bredt kompetencefelt, og vi kan derfor hjælpe med en ny svømmingpool og et nyt badebassin.

Foruden etablering af havebassin, flisebelægning, japanske haveanlæg og meget andet, er vi som det seneste også begyndt at tilbyde etablering af swimmingpool til vores kunder, som stadigt flere og flere efterspørger.

Vores virksomhed er beliggende i Herlev, men vi kører også gerne ud til kunder i Ballerup, Skovlunde og omegn og etablerer en swimmingpool til de kunder, der ønsker dette.

Udvikling af lowcost-koncept

Vi har i samarbejder med vores partnere udviklet et nyt lowcost-koncept, både hvad angår etableringen og driften af en pool. Ønsker du at høre mere om dette nye koncept, er du meget velkommen til at kontakte os.

Drømmer du om en swimmingpool i haven? Så kontakt os

Går du og drømmer om at få etableret en swimmingpool i haven, kan du med fordel kontakte os hos Den Kreative Gartner i Herlev. 

Du kan enten ringe til os på telefon 20 83 55 00 eller skrive til vores e-mail den.kreative.gartner@post.tele.dk for at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Udfyld og bliv kontaktet!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Den Kreative Gartner

CVR: 20759100​